Smil italský TOUCH (Helichrysum)

Smil italský TOUCH (Helichrysum)

Olej bolesti emoční i fyzické


Věděli jste, že je pro svou schopnost zmírňovat známky stárnutí Helichrysum známý též jako "věčný květ"? Medově sladce vonící olej Helichrysum obnovuje pokožku a uklidňuje mysl. Při aplikaci na pokožku podporuje čistou pleť a při masáži působí uklidňujícím dojmem. Při vnitřním užívání dokáže účinně podporovat trávicí, imunitní, nervový a kardiovaskulární systém. Více

2 199 Kč
Skladem u dodavatele - Odešleme obvykle do pěti dnů.
ks
(0 ks na skladě)

Věděli jste, že je pro svou schopnost zmírňovat známky stárnutí Helichrysum známý též jako "věčný květ"? Medově sladce vonící olej Helichrysum obnovuje pokožku a uklidňuje mysl. Při aplikaci na pokožku podporuje čistou pleť a při masáži působí uklidňujícím dojmem. Při vnitřním užívání dokáže účinně podporovat trávicí, imunitní, nervový a kardiovaskulární systém. Více

S nákupem tohoto produktu získáte
21 bodů do věrnostního programu 30-denní garanci spokojenosti Dopravu zdarma Přibalíme dárek ke každé objednávce
Smil italský nebo též Slaměnka (Helichrysum italicum) je malá vytrvalá bylina s úzkými, stříbrnými listy a květenstvím, které tvoří shluk výrazně žlutých květů ve tvaru koule. Název „Helichrysum“ je odvozen od řeckých „helios“ pro „slunce“ a „chrysos“, což znamená „zlato“. Smil se používá v bylinkářství od starověkého Řecka a jeho esence je vysoce ceněná a vyhledávaná kvůli mnoha zdravotním přínosům. Smil je nejvíce známý díky svým schopnostem regenerovat kůži. Smil, také označovaný jako věčná, nebo nesmrtelná květina, se používá v přípravcích proti stárnutí pro své omlazující účinky na kůži. Může také snižovat výskyt vrásek a podporuje zářivou a mladistvou pleť. Při vmasírování do spánků nebo šíje přináší uklidnění a uvolnění.

HLAVNÍ VÝHODY

  • Zlepšuje vzhled pokožky
  • Běžně se používá v kosmetických produktech
  • Má povznášející vůni

EMOČNÍ PŮSOBENÍ

Úžasný léčitel bolesti. Pomáhá těm, kteří si prošli těžkostmi, traumaty, mají sebedestruktivní sklony, utrpěli ztrátu nebo zneužití. Takoví jedinci potřebují velikou podporu, kterou jim smil poskytne. Dává sílu a vytrvalost raněné duši, která musí stále prožívat minulá traumata. Obnovuje důvěru v život a ve vlastní já, dává sílu pokračovat dál. Smil propůjčuje válečnického ducha, abychom se mohli postavit protivenstvím s odvahou a odhodláním. Smil má mocný vztah se světlem slunce. Dodává radost, zápal a naději do života. Smil nás učí vděčnosti za naše životní zkoušky. Pomáhá nám vidět, že bez zranění by nedošlo k našemu duchovnímu znovuzrození. Podobně jako fénix nejprve zemře a pak povstane z popela.
  • Olej na emoční bolest
  • Ošetřuje nová i stará zranění nebo traumata
  • Dodává odvahu, naději a útěchu
  • Vytváří transformaci a růst z bolesti nebo traumata
Afirmace spojené se slaměnkou
  • Přestože jsem byl hluboce zraněn, rozhodl jsem se tuto bolest využít k učení a růstu tím nejzázračnějším způsobem.
  • Moje traumata a zranění mě krásně formují, ale nedefinují.
  • Jsem připraven/-a si nárokovat odvahu jít vpřed.

POUŽITÍ

  • Zmírnění kožních vad – aplikujte na kůži, abyste snížili výskyt kožních nerovností a vad; ideálně smíchejte 1-2 kapky s nosným olejem, například frakcionovaným kokosovým olejem doTERRA
  • Tzv. tekuté stehy – při poranění kůže aplikujte přímo do čerstvé rány a do chvilky ustane krvácení
  • Zklidnění a uvolnění – naneste kapku oleje na konečky prstů a vmasírujte do spánků a zadní části krku pro uklidnění.

NÁVOD K POUŽITÍ

  • Aromaterapie: Naneste několika tahy do dlaní a ty přiložte k obličeji a nasávejte vůni, případně si přivoňte k lahvičce.
  • Lokální použití na pokožce: naneste 1–3 kapky na oblast srdce nebo kdekoli, kde pociťujete bolest.
Na co si dát pozor
Může dráždit kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Těhotné, kojící ženy a pacienti užívající léky by měli užití tohoto oleje konzultovat s lékařem. Vyhněte se kontaktu oleje s očima, ušima a s citlivými oblastmi těla. Minimálně 12 hodin po nanesení na pokožku se vyhněte slunečnímu i UV záření. Může dráždit pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná nebo pod lékařskou péčí, poraďte se se svým lékařem. Vyvarujte se kontaktu s očima, vnitřkem uší a citlivými oblastmi.
1
Zřeknutí se odpovědnosti

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci a nenahrazuje lékařskou péči. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 také zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace o účincích tohoto produktu si tak můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře nebo na našem Blogu.

Parametry
Velikost balení 10 ml, roll-on
Emoční označení Olej bolesti emoční i fyzické
Anglický název Helichrysum
Latinský název Helichrysum italicum
Aromatický popis bylinná, medová, senná
Část rostliny květy
Metoda získávání parní destilace
Hlavní chemické složky alfa pinen, neryl acetát, y-kurcumen
Země původu Albánie
Velikost balení 10 ml, roll-on
Emoční označení Olej bolesti emoční i fyzické
Anglický název Helichrysum
Latinský název Helichrysum italicum
Aromatický popis bylinná, medová, senná
Část rostliny květy
Metoda získávání parní destilace
Hlavní chemické složky alfa pinen, neryl acetát, y-kurcumen
Země původu Albánie