Milý zákazníku, z důvodu dovolené ve dnech 15. - 23. 6. 2024 může dojít ke zpoždění ve zpracování Vaší objednávky. I tak uděláme maximum, abychom Vám zboží doručili co nejdříve. Děkujeme za důvěru a přejeme hezké dny. VONIMESi.CZ

Rozmarýn (Rosemary) - vzorek 1ml

Rozmarýn (Rosemary) - vzorek 1ml

Olej radostného sebevyjádření


Vonný olej Rozmarýn (Rosmarinus officinalis) se získává destilací listů a květů aromatického a stálezeleného keře Rozmarýn. Jeho unikátní aroma a prospěšné účinky už uznávaly starověké kultury jako Řekové, Římané, Egypťané a Hebrejci.

V dnešní době se Rozmarýnový olej široce využívá v aromaterapii a kosmetickém průmyslu pro své povzbuzující a revitalizující účinky. V kombinaci s jinými esenciálními oleji, jako například levandulí, má také relaxační účinky. Rozmarýnový olej je nezbytnou součástí vaší kolekce éterických olejů, protože nejenže dodává jídlům vynikající chuť, ale také má mnoho zdravotních výhod. Více

72 Kč
Dočasně vyprodáno Sledovat dostupnost - Tento produkt je nyní nedostupný i u dodavatele. Nastavte si hlídacího psa a jakmile bude opět dostupný, dáme vám vědět.

Vonný olej Rozmarýn (Rosmarinus officinalis) se získává destilací listů a květů aromatického a stálezeleného keře Rozmarýn. Jeho unikátní aroma a prospěšné účinky už uznávaly starověké kultury jako Řekové, Římané, Egypťané a Hebrejci.

V dnešní době se Rozmarýnový olej široce využívá v aromaterapii a kosmetickém průmyslu pro své povzbuzující a revitalizující účinky. V kombinaci s jinými esenciálními oleji, jako například levandulí, má také relaxační účinky. Rozmarýnový olej je nezbytnou součástí vaší kolekce éterických olejů, protože nejenže dodává jídlům vynikající chuť, ale také má mnoho zdravotních výhod. Více

Rozmarýn (Rosemary, Rosmarinus officinalis) je aromatický, stálezelený keř, jehož listy se hojně používají jako koření. Spolu s kulinářskými použitím má Rozmarýn mnoho prospěšných vlastností, díky nimž je dlouho uznávaný odborníky; byl považován za posvátný starověkými řeckými, římskými, egyptskými a hebrejskými kulturami.Rozmarýn má bylinné aroma a dodává energii, osvěžuje a jeho vůně se často používá při aromaterapii a masážích. Olej z rozmarýnu snižuje únavu a nervové napětí. Můžete přidat několik kapek do sklenice vody nebo do doTERRA rostlinné kapsle. Pomáhá podpořit zdraví orgánů.

HLAVNÍ VÝHODY

  • Povzbuzuje smysly osvěžující vůní
  • Podporuje zdravé fungování tělesných systémů
  • Má hojné využití v kuchyní

EMOČNÍ PŮSOBENÍ

Rozmarýn podporuje intelekt a skutečné znalosti, nutí nás podívat se hlouběji a získat inspirující odpovědi. Pomáhá nám překročit hranice našeho tělesného bytí a důvěřovat vyšší síle. Pomáhá v časech změn, při potížích s učením a rozpouští negativní postoje. Také nám pomáhá najít loajální přátele a vztahy a ulehčí odchod těch, kteří je nemají.

  • Olej radostného sebevyjádření
  • Podporuje radost, lehkost, odvahu a sebelásku
  • Zvyšuje hlubší poznání a důvěru v sebe sama a svůj účel
  • Pomáhá zbavit se zvyku držet se zpátky ze strachu z neznámého nebo z obav, co si o tom pomyslí ostatní
  • Umožní vám cítit se přítomní ve svém těle, mysli a srdci a vyzařovat své světlo a svou jedinečnou pravdu.
Afirmace:
  • I když mám někdy obavy, jsem v bezpečí a mohu se plně projevit.
  • Neustále ke mně proudí radost a lehkost.
  • Spojuji se se svým tělem, myslí a srdcem a uvolňuji vše, co mi v minulosti bránilo cítit se zářivě a živě.
  • Je bezpečné se vyjadřovat.
  • Jsem živá, zdravá, celistvá a zářící láskou a radostí.

POUŽITÍ

  • V kuchyni – přidejte 1 kapku esenciálního oleje z Rozmarýnu na maso a oblíbené pokrmy. Použijte jej jako koření, jen myslete na to, že je silnější než sušený rozmarýn.
  • Uvolnění dýchacích cest – rozmarýn uvolňuje dýchací cesty a působí proti bakteriím.
  • Péče o pokožku a vlasy – prokrvuje pokožku a podporuje zdravý růst vlasů.
  • Pomocník při masáži – zřeďte pár kapek s doTERRA Frakcionovaným kokosovým olejem a aplikujte během masáže.
  • Ochrana před nechtěnými společníky při pobytu v přírodě – Aplikujte několik kapek Rozmarýnového oleje kolem stanu nebo spacího pytle pro zapuzení pavouků a hmyzu. Je to přírodní repelent.

NÁVOD K POUŽITÍ

  • Aromaterapie: Nakapejte 3 kapky do difuzéru.
  • Vnitřní použití: použijte jako koření do jídla
  • Lokální použití na pokožce:
    • Pro masáž smíchejte 5 kapek s 10 ml nosného oleje.
    • Pro koupel se smísí 5 kapek s 5 ml nosného oleje.
    • Na parfémy smíchejte 1 kapku na 10 kapek nosného oleje.
    • Naneste 1–3 kapky na šíji, čelo nebo za uši
Na co si dát pozor
Může dráždit kůži. Uchovávejte mimo dosah dětí. Těhotné, kojící ženy a pacienti užívající léky by měli užití tohoto oleje konzultovat s lékařem. Vyhněte se kontaktu oleje s očima, ušima a s citlivými oblastmi těla. Minimálně 12 hodin po nanesení na pokožku se vyhněte slunečnímu i UV záření. Může dráždit pokožku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Pokud jste těhotná nebo pod lékařskou péčí, poraďte se se svým lékařem. Vyvarujte se kontaktu s očima, vnitřkem uší a citlivými oblastmi.
1
Zřeknutí se odpovědnosti

Tento produkt není určený na léčbu jakékoliv nemoci a nenahrazuje lékařskou péči. Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 ze dne 20. prosince 2006 také zakazuje sdělovat neschválené zdravotní tvrzení. Informace o účincích tohoto produktu si tak můžete najít ve veřejně dostupných zdrojích jako jsou encyklopedie bylin, herbáře nebo na našem Blogu.

Parametry
Velikost balení 1 ml
Emoční označení Olej radostného sebevyjádření
Anglický název Rosemary
Latinský název Rosmarinus officinalis
Část rostliny květy, listy
Metoda získávání parní destilace
Hlavní chemické složky Alfa-pinen, Eukalyptol, Kafr
Země původu severní Afrika
Velikost balení 1 ml
Emoční označení Olej radostného sebevyjádření
Anglický název Rosemary
Latinský název Rosmarinus officinalis
Část rostliny květy, listy
Metoda získávání parní destilace
Hlavní chemické složky Alfa-pinen, Eukalyptol, Kafr
Země původu severní Afrika