Spouštíme nový věrnostní program!

Rádi bychom vám představili náš nový věrnostní program, který vám přináší mnoho výhod. Jde o program, který vám umožní sbírat body za vaše nákupy u nás. Za každých 100Kč získáte jeden bod, který můžete potom využít jako slevu při dalším nákupu. Jeden bod rovná se jedné Kč slevy.

Je to jednoduchý způsob, jak si při každém nákupu ušetřit. Stačí mít svůj účet v našem věrnostním programu, který je zdarma, a poté se při nákupu přihlásit. Body se vám budou automaticky připsávat na váš účet, který můžete kdykoli zkontrolovat.

Další výhodou věrnostního programu je, že vás budeme pravidelně informovat o novinkách, slevách a akcích, které pro vás připravujeme. Budete tak mít přehled o našem sortimentu a můžete si vybírat z produktů s většími slevami.

Pokud se rozhodnete využít náš věrnostní program, nezapomeňte se registrovat na našem webu a při každém nákupu se přihlásit, abyste si mohli nárok na body u nás uplatnit. Rádi bychom vám také připomněli, že body nejsou časově omezené, takže je můžete sbírat po delší dobu a pak je využít při větším nákupu.

Věříme, že vám náš věrnostní program přinese spoustu výhod a budeme se těšit na vaše další nákupy u nás.